Ψυχή & Ίασις

Πιστοποιητικά Ψυχικής Υγείας – Γνωματεύσεις

Πιστοποιητικά Ψυχικής Υγείας - Γνωματεύσεις

Η συνεργασία με το γραφείο μας αποτελεί εγγύηση για την αξιολόγηση της ψυχικής υγείας και νοητικής κατάστασης, προκειμένου να παραχθούν πιστοποιητικά ψυχικής υγείας για διάφορες επαγγελματικές και λειτουργικές εφαρμογές. 

Στο πλαίσιο αυτό, χρησιμοποιούμε τις πλέον εξελιγμένες διαγνωστικές μεθόδους προκειμένου να παρέχουμε όχι μόνο απλά πιστοποιητικά, αλλά επίσης αποτελέσματα που υπερβαίνουν το απλό επίπεδο της επιβεβαίωσης. Προκειμένου να επιτύχουμε αυτόν τον στόχο, η διαδικασία αξιολόγησης περιλαμβάνει όχι μόνο την κλινική εκτίμηση από ψυχολόγο, αλλά επίσης τη χρήση εξειδικευμένων ψυχομετρικών εργαλείων.

Συγκεκριμένα, πραγματοποιούμε τις εξής εξετάσεις:

Αξιολόγηση προσωπικότητας
Αξιολόγηση νοημοσύνης 
Αξιολόγηση ψυχιατρικών διαταραχών 
Αξιολόγηση διάθεσης

Επιπλέον, αναλαμβάνουμε τη συλλογή και καταγραφή του ιστορικού ψυχικής υγείας για τη δημιουργία ενημερωμένου φακέλου, προκειμένου να υποστηρίξουμε τους εξεταζόμενους κατά τη διάρκεια της αξιολόγησης και πιστοποίησής τους

Εγγραφείτε στο Newsletter μας

Μπορείτε να κάνετε την εγγραφή σας και να λαμβάνετε ενημερωτικά email για δράσεις και οποιδήποτε νέα που αφορούν την ψυχική υγεία.

Διεύθυνση

Αριστείδη Πρωτοπαπαδάκη,
Παραλία Αγίου Γεωργίου, Χώρα Νάξου,
T.K. 84300, Νάξος Κυκλάδες

Καλέστε μας

+30 699 99 23 800

Στείλτε μας email

zaharatoustella@gmail.com

Στέλλα Ζαχαράτου, Ψυχολόγος – Παιδοψυχολόγος – Ψυχοθεραπεύτρια, Ψυχή & Ίασις, Κέντρο Ψυχικής Υγείας Συμβουλευτικης & Ψυχοθεραπείας, Ψυχολόγος Νάξος, Κυκλάδες