Ψυχολόγος Online

Online Συνεδρίες Ψυχοθεραπείας μέσω βιντεοκλήσης σε όποιο μέρος της Ελλάδας ή του εξωτερικού και αν βρίσκεστε.

ONLINE ΨΥΧΟΘΕΡΑΠΕΙΑ

Κλείστε ραντεβού για online ψυχοθεραπεία με την Ψυχολόγο –  Ψυχοθεραπεύτρια Στέλλα Ζαχαράτου τώρα!

Καλωσορίσατε στην ιστοσελίδα μας, τον απόλυτο προορισμό για ποιοτική και αξιόπιστη online ψυχοθεραπεία. Εδώ θα βρείτε τον ψυχολόγο online που μπορεί να σας βοηθήσει να αντιμετωπίσετε τις προκλήσεις της ζωής, παρέχοντας υποστήριξη και καθοδήγηση από την άνεση του σπιτιού σας.

Τι είναι η Online Ψυχοθεραπεία;

Η online ψυχοθεραπεία είναι μια σύγχρονη μέθοδος ψυχολογικής υποστήριξης που γίνεται μέσω διαδικτυακών πλατφορμών. Επιτρέπει στους ανθρώπους να έχουν πρόσβαση σε επαγγελματίες ψυχολόγους και ψυχοθεραπευτές ανεξάρτητα από τη γεωγραφική τους τοποθεσία. Αυτή η μορφή θεραπείας είναι ιδανική για όσους έχουν περιορισμένο χρόνο ή ζουν σε απομακρυσμένες περιοχές.

Πλεονεκτήματα της Online Ψυχοθεραπείας

  1. Ευκολία και άνεση: Μπορείτε να συνδεθείτε με τον ψυχολόγο σας από όπου και αν βρίσκεστε, χωρίς να χρειάζεται να μετακινηθείτε.
  2. Ευελιξία στο πρόγραμμα: Επιλέγετε τις ώρες που σας εξυπηρετούν καλύτερα.
  3. Ανώνυμη και διακριτική: Η online θεραπεία προσφέρει μεγαλύτερη αίσθηση ανωνυμίας και προστασίας της ιδιωτικότητας.
  4. Αποτελεσματικότητα: Έρευνες δείχνουν ότι η online ψυχοθεραπεία είναι εξίσου αποτελεσματική με τη δια ζώσης θεραπεία.

Πώς λειτουργεί η Online Ψυχοθεραπεία;

Η διαδικασία είναι απλή και ασφαλής. Αφού κλείσετε το ραντεβού σας, θα λάβετε έναν σύνδεσμο για την συνεδρία σας μέσω βιντεοκλήσης. Οι πλατφόρμες που χρησιμοποιούμε είναι ασφαλείς και προστατεύουν τα προσωπικά σας δεδομένα.

Οι Υπηρεσίες μας

Προσφέρουμε μια ευρεία γκάμα υπηρεσιών, συμπεριλαμβανομένων:

  • Ατομική ψυχοθεραπεία: Εστιάζει στις προσωπικές σας ανάγκες και προβλήματα.
  • Θεραπεία ζεύγους: Βοηθά τα ζευγάρια να βελτιώσουν τη σχέση τους και να λύσουν συγκρούσεις.
  • Οικογενειακή θεραπεία: Υποστηρίζει την οικογένεια ως σύνολο για την αντιμετώπιση δυσκολιών.
  • Υποστήριξη για άγχος και κατάθλιψη: Παρέχουμε ειδικές τεχνικές και μεθόδους για τη διαχείριση του άγχους και της κατάθλιψης.
  • Συμβουλευτική καριέρας: Βοηθά στην επαγγελματική ανάπτυξη και τη λήψη αποφάσεων καριέρας.

Γιατί να Επιλέξετε Εμάς;

Η ομάδα μας αποτελείται από έμπειρους και πιστοποιημένους ψυχολόγους με χρόνια εμπειρίας στην παροχή ψυχολογικής υποστήριξης. Δεσμευόμαστε για την παροχή υψηλής ποιότητας υπηρεσιών με επίκεντρο τον πελάτη. Η προσέγγισή μας είναι ολιστική, προσαρμοσμένη στις ατομικές ανάγκες του καθενός.

Κλείστε το Ραντεβού σας Σήμερα

Ξεκινήστε το ταξίδι σας προς την ψυχική ευεξία σήμερα. Επικοινωνήστε μαζί μας για να κλείσετε ένα ραντεβού ή να μάθετε περισσότερα για τις υπηρεσίες μας. Η online ψυχοθεραπεία είναι το πρώτο βήμα προς μια καλύτερη ζωή.

Είσαι ένα βήμα μακριά από την θεραπεία.

Η ψυχή μας, όπως και το σώμα μας, νοσεί. Η αμέλεια προς οποιονδήποτε από τους δύο τομείς απλώς επιδεινώνει το πρόβλημα, μετατρέποντας την καθημερινότητά μας σε ένα ανησυχητικό σκηνικό. Η θεραπεία των ψυχικών προβλημάτων αποτελεί το ξεκίνημα για μια νέα και βελτιωμένη ζωή. Είναι ένα μέρος της κοινωνίας μας, ανεξαρτήτως της εποχής, προοδευτικής ή συντηρητικής, καθώς αντιπροσωπεύει το στίγμα της ψυχικής υγείας από την αρχή της κοινωνικής κατασκευής έως τις μέρες μας. Οι άνθρωποι που αντιμετωπίζουν προβλήματα ψυχικής υγείας είναι εκτεθειμένοι σε διακρίσεις σε όλους τους τομείς της ζωής τους.

Νίκησε την ψυχική ασθένεια.

Η Προσέγγισή μας

Η κα Στέλλα Ζαχαράτου εργάζεται ιδιωτικά ως Ψυχολόγος – Παιδοψυχολόγος – Ψυχοθεραπεύτρια στο νησί της Νάξου, παρέχοντας υπηρεσίες όπως ατομική & ομαδική ψυχοθεραπεία σε ενήλικες, παιδιά και εφήβους, θεραπεία ζεύγους και άλλα ψυχοθεραπευτικά και συμβουλευτικά προγράμματα, καθώς επίσης ως εξωτερικός συνεργάτης σε κέντρα μελέτης. Αρθρογραφεί θέματα ψυχολογικού ενδιαφέροντος σε ηλεκτρονικές εφημερίδες και περιοδικά υγείας. 

Αρχική εκτίμηση & διάγνωση

Η αρχική αξιολόγηση Απαιτεί συνήθως από 45 έως 60 λεπτά. Κατά τη διάρκεια αυτής της πρώτης επαφής, είναι ιδιαίτερα σημαντικό να νιώθετε άνετα να συζητήσετε τα θέματα που σας απασχολούν. Κατά πιθανότητα, θα σας κατατεθούν πολλές ερωτήσεις σχετικά με τα συναισθήματά σας, τα τρέχοντα συμπτώματα, ή τις ανησυχίες σας. Θα ήταν χρήσιμο να καταγράψετε ορισμένα πράγματα πριν από την πρώτη μας συνάντηση και να φέρετε μια λίστα με όλα τα φάρμακά σας.

Θα συζητήσουμε το ιστορικό σας, τις προηγούμενες θεραπείες, και ενδεχομένως θα σας ζητήσω να συμπληρώσετε ορισμένα ερωτηματολόγια ή να υποβληθείτε σε ιατρικές εξετάσεις. Αυτό θα είναι χρήσιμο για να αποκλειστούν πιθανά σωματικά προβλήματα. Μετά την ολοκλήρωση της πρώτης συνεδρίας, συνήθως προβαίνω σε μια “υπόθεση” ή μια “αρχική διάγνωση”. Θα συζητήσουμε τους στόχους και τις προσδοκίες σας από τη θεραπεία και θα καθορίσουμε από κοινού το πρόγραμμα θεραπείας σας.

Εξατομικευμένη θεραπεία

Σε πλαίσιο του εξατομικευμένου θεραπευτικού προγράμματος, θα εξετάσω προσεκτικά τις προηγούμενες θεραπείες που έχετε υποβληθεί, καθώς και τις τρέχουσες ανάγκες και επιθυμίες σας. Η πρώτη φάση αποσκοπεί στο να αναδείξει τη φύση και το υποκείμενο πρόβλημα, καθώς και τον αντίκτυπο του στις διάφορες πτυχές της ζωής σας. Η ψυχοεκπαίδευση αποτελεί σημαντικό μέσο πρόληψης της υποτροπής.

Οι ψυχολογικές θεραπείες διαδραματίζουν κεντρικό ρόλο στο να βοηθήσουν τους ασθενείς να κατανοήσουν ενδελεχέστερα τις δυσκολίες τους και να προβούν σε αλλαγές στη ζωή τους. Παρέχω  ψυχολογικές παρεμβάσεις, όπως η θεραπεία CBT, αλλά εάν υπάρχει ανάγκη για μακροχρόνια ψυχολογική θεραπεία, θα σας προτείνω την καταλληλότερη θεραπεία για εσάς.

Επιλέγω να προσεγγίσω τη θεραπεία κάθε ασθενούς με ολιστικό τρόπο, επικεντρώνοντας στην ανάρρωση. Συνεπώς, θα συνεργαστούμε για να εξετάσουμε τις αλλαγές στον τρόπο ζωής, τη βελτιστοποίηση του ύπνου, καθώς και τυχόν συμπληρωματικές θεραπείες, όπως αλλαγές στη διατροφή και άσκηση, εάν κριθεί απαραίτητο.

Εξειδικευμένες συνεδρίες

Προσφέρω υπηρεσίες δεύτερης γνωμοδότησης και εκτέλεσης πιστοποιητικών. Αυτές οι υπηρεσίες περιλαμβάνουν την ενδελεχή εξέταση του προηγούμενου ιστορικού σας, των προηγούμενων θεραπειών που έχετε λάβει, καθώς και την αναθεώρηση των προηγούμενων διαγνώσεων και θεραπευτικού πλάνου που έχουν εφαρμοστεί.

Online ραντεβού

Διεξάγω διαδικτυακές συνεδρίες, παρέχοντας ψυχοθεραπευτικές, υποστηρικτικές και συμβουλευτικές υπηρεσίες μέσω απευθείας συνδεδεμένων συνεδριών μέσω εξειδικευμένης διαδικτυακής πλατφόρμας.

Εγγραφείτε στο Newsletter μας

Μπορείτε να κάνετε την εγγραφή σας και να λαμβάνετε ενημερωτικά email για δράσεις και οποιδήποτε νέα που αφορούν την ψυχική υγεία.

Διεύθυνση

Αριστείδη Πρωτοπαπαδάκη,
Παραλία Αγίου Γεωργίου, Χώρα Νάξου,
T.K. 84300, Νάξος Κυκλάδες

Καλέστε μας

+30 699 99 23 800

Στείλτε μας email

zaharatoustella@gmail.com

Στέλλα Ζαχαράτου, Ψυχολόγος – Παιδοψυχολόγος – Ψυχοθεραπεύτρια, Ψυχή & Ίασις, Κέντρο Ψυχικής Υγείας Συμβουλευτικης & Ψυχοθεραπείας, Ψυχολόγος Νάξος, Κυκλάδες